Ти власник інтернет-магазину чи шоурум? У тебе є група спільних покупок чи бізнес-сторінка в інстаграм? Чи може ти вмієш продавати і давно хотіла розпочати свій модний бізнес?

Український виробник домашнього одягу ТМ N.EL

Пропонуємо вигідні умови для співпраці за принципом дропшипінг (dropshipping)

  • здійснюємо доставку замовлень безпосередньо вашим клієнтам
  • є післяплата (деталі уточнюйте у менеджера)
  • є повернення та обмін
  • відправляємо день у день (при оформленні замовлення до 14.00)
  • мінімальне замовлення від 1 одиниці
  • не вкладаємо накладну з вашою ціною дропшиппера
  • робота через особистого менеджера
  • відправки здійснюємо Новою Поштою чи Укрпоштою
  • надаємо фото

Щоб дізнатися ціни, надішліть нам запит (нижче поля для заповнення). В тілі повідомлення вкажіть коротку інформацію (місто, посилання на сайт або торгову сторінку до групи Instagram/Facebook/Viber).

У відповідь на ваш лист ми надішлемо вам прайс дропшиппера:

    Що таке дропшипінг?

    Дропшипінг, або договір про прямі поставки – це одна з найпростіших і найбезпечніших схем ведення бізнесу в Україні, вона не потребує фінансових вкладень та стартового капіталу. Почати працювати за такою схемою та заробляти може кожен, незалежно від віку та спеціальності. Така модель ведення торгівлі має широку популярність як серед великих інтернет-магазинів, так і серед продавців-початківців у соц.мережах, що працюють молодих матусь у декреті, студентів, і ж просто людей, які бажають працювати вдома. І це цілком зрозуміло, адже робота по системі дропшипінг має на увазі діяльність інтернет-магазину без власного складу товарів та служби доставки.

    Як зробити замовлення по дропшипінгу?

    Для початку співпраці по системі дропшипінг з виробником одягу N.EL заповніть форму вище та підпишіться на нашу спільноту у вайбер/

    Розмістіть наш товар на своєму сайті або торговій сторінці за ціною, відповідно до вашої цінової політики.

    Після отримання замовлення від клієнта уточніть наявність у менеджера. Для відправки замовлення надайте нам дані: артикул, колір, розмір, дані по відправці (місто, відділення Нової Пошти ПІБ одержувача та номер телефону).

    Інформацію про замовлення надсилайте на viber 38 (067) 473 73 87 або оформляєте замовлення на сайті.

    ВАЖЛИВО! При оформленні замовлення на сайті у графі “Адреса доставки” вказуйте дані для відправки вашого клієнта. У графі “Примітка” напишіть “дроп”.

    *Заздалегідь вибачаємося за незручності. На жаль, ми ще на стадії розробки сайту, тому замовлення на сайті формуватиметься за роздрібними цінами. Після цього ми перерахуємо його за вашою ціною дропшиппера.